Üdvözöljük, lépjen be fiókjába, vagy regisztráljon nálunk.

Tusfürdők és fürdőszerek

Mutat: Lista / Rács
Mutat:
Rendezés:
STYX aloe vera zuhanyzselé 250ml
Natúr Aloe Vera zuhanyzselé 200ml   „A gyengéd testápolás kezdete.” Az Aloe Vera ellátja a bőrét a szükséges nedvességgel, amit a bőre elveszített és ösztönzi annak regenerálódását. Az aktív római kamillának és körömvirágnak köszönhetően bőrének bársonyosságot és új lendületet ad. A tökéletes receptet a finom tengeri só egészíti ki, ami e..
1.500Ft 2.267Ft
Nettó: 1.785Ft
STYX gránátalma zuhanyzselé 250ml
Natúr gránátalma zuhanyzselé 200ml   "Gyümölcsös zuhanyzó élmény kicsiknek és nagyoknak.” A gránátalmamag olaj nagyon gazdag tápanyagokban és sejtvédő összetevőkben. A speciálisan aktív római kamilla és körömvirág kivonatok bársonyossá varázsolják a bőrét.  A különösen gyengéd és természetes összetevők ideálissá teszik a mindennapi has..
1.500Ft
Nettó: 1.181Ft
STYX mandarin zuhanyzselé 250ml
Natúr Mandarin zuhanyzselé 200ml   „Élénkítő zuhanyzselé testnek és léleknek.” A mandarin olaj illatával élénkíti, frissíti, ellazítja és felvidítja Önt. Az aktív római kamillának és körömvirágnak köszönhetően bőrének bársonyosságot és új lendületet ad. A finom tengeri só elősegíti bőre puhaságát és egészségét. *Ellenőrzött ökol..
1.500Ft
Nettó: 1.181Ft
STYX natúr Aloe vera zuhanyzselé bio összetevőkkel 30ml
STYX Natúr Aloe Vera zuhanyzselé bio összetevőkkel 30ml   *Ellenőrzött bio gazdálkodásból: aloe vera kivonat*, kamillavirág kivonat*, körömvirág kivonat*.  Ingredients=Összetevők. Az összetevők 99%-a termé- szetes eredetű, és az összetevők 9,5%-a ellenőrzött bio termesztésből származó.   Származási hely: Ausztria. Minőségét meg..
638Ft 511Ft
Nettó: 402Ft
STYX natúr Gránátalma zuhanyzselé bio összetevőkkel 30ml
STYX Natúr Gránátalma zuhanyzselé bio összetevőkkel 30ml   *Ellenőrzött bio gazdálkodásból: aloe vera kivonat*, gránátalmamag olaj kivonat*, kamillavirág kivonat*, kö- römvirág kivonat*. Ingredients=Összetevők. Az össze- tevők 99%-a természetes eredetű, az összetevők  9,5% -a ellenőrzött bio termesztésből származó.   Származási..
638Ft 511Ft
Nettó: 402Ft
STYX natúr Mandarin zuhanyzselé bio összetevőkkel 30ml
STYX Natúr Mandarin zuhanyzselé bio összetevőkkel 30ml   *Ellenőrzött bio gazdálkodásból: mandarin olaj*, aloe vera kivonat*, kamillavirág kivonat*, körömvirág kivo- nat*. Ingredients=Összetevők. Az összetevők 99%-a természetes eredetű, az összetevők 9,5%-a ellenőrzött bio termesztésből származó.   Származási hely: Ausztria. Minőségé..
638Ft 511Ft
Nettó: 402Ft
STYX natúr Aloe vera aroma szappan bio összetevőkkel 100g
STYX Natúr Aloe Vera aroma szappan bio összetevőkkel 100g   A valódi aloe vera segít bőre tisztításában. Használatával a száraz és érzékeny bőr visszakapja frissességét és nedvességtartalmát. Egy népszerű szappan, ami jót tesz a bőrnek! Összetevők: lásd az Ingredients címszó alatt. *Ellenőrzött bio gazdálkodásból: aloe vera kivonat* &n..
799Ft
Nettó: 629Ft
STYX natúr Kecsketejes szappan érzékeny bőrre 100g
STYX Natúr Kecsketejes szappan érzékeny bőrre 100g   Ez a lágy, tisztán növényi tejsavós szappan alkalmas a napi test- és arcápolásra.   Különösen az érzékeny bőrtípusra ajánlott. A krémes hab gyengéden tisztít és egyensúlyba hozza annak pH értékét. Összetevők: lásd az Ingredients címszó alatt.    Származási hely: Au..
799Ft
Nettó: 629Ft
STYX natúr Mandarin aroma szappan 100g
STYX Natúr  Mandarin aroma szappan  100g   A mandarin finom aromája gyümölcsös frissességgel burkolja be Önt. A tisztán növényi szappanban lévő illóolajok tápláló élményt adnak minden bőrtípusnak. Egy igazi felpezsdítést minden érzéknek!  Összetevők: lásd az Ingredients címszó alatt.    Származási hely: Ausztria Mi..
799Ft
Nettó: 629Ft
STYX natúr Shea-vaj aroma szappan bio összetevőkkel 100g
STYX Natúr Shea-vaj aroma szappan bio összetevőkkel 100g   A shea-vajas hidratáló szappan kényeszteti bőrét már a mosakodás során. Az enyhe krémszappan leginkább a rendkívül érzékeny bőrre alkalmas. Az ápolt és szép bőr már a mosakodásnál kezdődik. Összetevők: lásd az Ingredients címszó alatt. *Ellenőrzött bio gazdálkodásból: 100% tiszta és ..
799Ft
Nettó: 629Ft
Powered by OpenCart
Theme Design By Sokopedia