Üdvözöljük, lépjen be fiókjába, vagy regisztráljon nálunk.

Vásárlási Feltételek

 

Bankkártyás fizetés

 

Webáruházunk a CIB Bank által biztosított biztonságos bankkártyás fizetési megoldást nyújtja vásárlóinak. A biztonságot az adatok szétválasztása alapozza meg. A Biofino webáruház a megrendeléssel kapcsolatos információkat kapja meg a vásárlótól, a CIB Bank pedig kizárólag a fizetési tranzakcióhoz szükséges kártyaadatokat a 128 bites SSL titkosítással ellátott fizetőoldalon. A fizetőoldal adattartalmáról a Biofino webáruház nem értesül, azokat csak a CIB Bank érheti el. A tranzakció eredményéről a fizetést követően a Biofino webáruház oldala tájékoztatja. A kártyás fizetéshez az Ön internet böngésző programjának támogatnia kell az SSL titkosítást. A vásárolt áru/szolgáltatás ellenértéke, a kifizetett összeg azonnal zárolásra kerül kártyaszámláján. Kérjük, olvassa el részletes tájékoztatónkat!

 

Üdvözöljük a CIB Bank biztonságos, internetes fizetési megoldásával működő Webáruházunkban! Az alábbiakban röviden ismertetjük, hogy miképp intézheti biztonságos módon vásárlását. Mire figyeljen a vásárláskor? Olvassa el Webáruházunk ismertetőjét, a vásárlás kondícióit és a kiszállítás és a fizetés feltételeit! Tanulmányozza át a Biofino webáruház biztonsági feltételeit, hiszen ezzel garantálják az Ön adatainak biztonságát! Tartsa nyilván a vásárlásával kapcsolatos adatait! Tartsa nyilván a fizetéssel kapcsolatos tranzakciós adatait! (tranzakció azonosító, engedélyszám) Biztosítsa, hogy titkos kártyaadataihoz illetéktelen személy soha ne férhessen hozzá. Használjon olyan böngészőt, amely támogatja az SSL titkosításhoz szükséges opciót!


A biztonságról
Az SSL, a Secure Sockets Layer elfogadott titkosítási eljárás rövidítése. Bankunk rendelkezik egy 128 bites titkosító kulccsal, amely a kommunikációs csatornát védi. A VeriSign nevű cég teszi lehetővé a CIB Banknak a 128 bites kulcs használatát, amely segítségével biztosítjuk az SSL alapú titkosítást. Jelenleg a világ elektronikus kereskedelmének 90%-ában ezt a titkosítási módot alkalmazzák. A vásárló által használt böngésző program az SSL segítségével a kártyabirtokos adatait az elküldés előtt titkosítja, így azok kódolt formában jutnak el a CIB Bankhoz, ezáltal illetéktelen személyek számára nem értelmezhetőek. Elfogadott kártyák A CIB Bank internetes fizetési rendszere a MasterCard, a VISA termékcsaládba tartozó VISA és VISA Electron (az Electronnál csak abban az esetben, ha azt a kibocsátó bank engedélyezi) bankkártyák használatát, valamint internetes használatra alkalmas webkártyával való fizetést teszi lehetővé. Fizetés lépései 1.Ön a Biofino webáruház oldalán választja ki az árut/szolgáltatás melynek összegét bankkártyás fizetéssel kívánja teljesíteni. 2.Ezt követően Ön átkerül a CIB Bank biztonságos fizetést garantáló oldalára, ahol a fizetés megkezdéséhez kártyaadatait szükséges kitöltenie. 3.A kártyaadatok megadását követően a Fizetés gombra kattintva indíthatja el a tranzakciót 4.A fizetést követően Ön visszatér a Biofino webáruház oldalára, ahol a tranzakció eredményéről kap visszaigazolást. A bankkártyával történő fizetés esetén a sikeres tranzakciót követően – ez a bankkártya érvényessége és a fedezet ellenőrzése utáni elfogadást jelenti –, a CIB Bank elindítja a Kártyabirtokos számlájának megterhelését az áru vagy szolgáltatás ellenértékével.

Amennyiben Ön nem kerül visszairányításra a fizetőoldalról a Biofino webáruház oldalára, úgy a tranzakció sikertelennek minősül. Amennyiben a banki fizetőoldalon a böngésző „Vissza/Back” vagy a „Frissítés/Refresh” gombjára kattint, ill. bezárja a böngésző ablakot mielőtt visszairányításra kerülne az áruházba, a fizetés sikertelennek minősül. Amennyiben a tranzakció eredményéről, annak sikertelensége esetén, okáról, részleteiről bővebben kíván tájékozódni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot számlavezető bankjával.

 

 

Vásárlási feltételek

 

Az áruház
Áruházunkban kizárólag ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó alapanyagok felhasználásával készült bio élelmiszereket forgalmazunk. Boltunkban megtalálható a bio nassolnivalók, ivólevek, főzési alapanyagok széles választéka.

 

A vásárlás

Áruházunk kínálatát Ön rendelés feladása nélkül is megtekintheti, azonban a vásárlás regisztrációhoz kötött szolgáltatás. Regisztrációját megteheti vásárlás előtt, de akár a rendelés feladásakor is. Amennyiben Ön felhasználó nevével és jelszavával be van lépve, a termékek akkor is a kosarában maradnak, ha időközben kilépne oldalunkról. Kosarának tartalmát a rendelés feladása előtt többször ellenőrizheti, törölhet belőle tételeket, vagy megváltoztathatja darabszámukat. A vásárlás lezárásaképpen a jóváhagyó oldalon ellenőrizni vagy módosítani tudja megadott adatait, valamint megjegyzést tud fűzni rendeléséhez, melyet igyekszünk figyelembe venni a kiszállítás megkezdésekor. Sikeres rendelés esetén a kosár automatikusan kiürül, és rendszerünk visszaigazoló e-mailt küld a vásárlás adatairól. Rendelésének állapotát a belépést követően oldalunkon is nyomon követheti.

 

Regisztráció és adat megadás

A rendelés teljesítésekor a regisztrációnál megadott szállítási és számlázási adatokat vesszük figyelembe, de ezeket az adatokat bármikor módosíthatja, akár minden egyes rendelés alkalmával is. Adatainak kezeléséről és biztonságáról a jogi tudnivalók menüpont alatt kaphat bővebb felvilágosítást.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy futárjaink munkanapokon reggel 8 és délután 5 óra között végzik a csomagok kézbesítését, ezért nyomatékosan kérjük, hogy az adatok megadásakor munkaidőben elérhető kiszállítási címet és minél több telefonos elérhetőségét tüntesse fel. Számlázási cím hiányában a számlát a szállítási címre állítjuk ki, és minden esetben a csomagban helyezzük el.

 

Fizetés és szállítás

 Rendelésének ellenértékét az alábbi módon egyenlítheti ki:

- utánvét (átvételkor a futárnak fizetendő készpénzben)

A rendeléseket igyekszünk 3-6 munkanapon belül teljesíteni, az esetlegesen későbbre várható szállításról pedig e-mailben értesítjük.

A csomagok kiszállítását a GLS futárszolgálat végzi minden hétköznap reggel 8 és délután 5 óra között. A szállítási költség belföldön távolságtól független, de súlyhatáronként és a fizetendő utánvét összegétől függően változó.

Az árak bruttó árak és forintban értendők, a fenti táblázatok alapján kapott szállítási költséget Ön is nyomon követheti virtuális kosarában. A fizetett szállítási költség két kézbesítési kísérletet tartalmaz, így amennyiben első alkalommal a futár nem talál átvevőt a megadott címen, értesítőt hagy, és az ezen szereplő telefonszám segítségével 5 napon belül új időpontot egyeztethet.

 

Felhívjuk figyelmét, hogy az irodánkba sikertelen kiszállítás címén visszaérkező csomagokat csak dupla szállítási költség megfizetését követően áll módunkban újra kiküldeni.

Megértését köszönjük!

Powered by OpenCart
Theme Design By Sokopedia