Üdvözöljük, lépjen be fiókjába, vagy regisztráljon nálunk.

Szabályzat és Vásárlási Feltételek

A www.finobioproducts.hu honlapra vonatkozó Szabályzat

 

§ 1. Definíciók

1. A jelen Szabályzatban használt fogalmak az alábbi jelentéssel bírnak:

 1. Felhasználói fiók – A Felhasználó fiókja a Szolgáltató informatikai rendszerében meghatározott, a Felhasználó rendelkezésére álló források és jogok összességéből áll, mely a Felhasználó regisztrációját követően jön létre; a Felhasználó a Felhasználói fiókra a jelen Szabályzatban meghatározott Szolgáltatások részeként regisztrálhat, ezt követően a honlapon keresztül vagy a Szolgáltató által külön előírások alapján rendelkezésre bocsátott egyéb csatornán fér hozzá a Felhasználói fiókhoz;
 2. Szabályzat – az elektronikus szolgáltatásnyújtásra vonatkozó jelen Szabályzat;
 3. Honlap – a www.finobioproducts.hu oldalon elérhető honlap;
 1. Szolgáltató – Fino Bio Products Kft. (székhely: 1182, Budapest, Hargita tér 4. cégjegyzékszám: 01-09-909114; adószám: 14553817-2-43; e-mail cím: fino@finobioproducts.hu);
 2. Tárhelyszolgáltató – a Szolgáltató részére honlap tárhelyszolgáltatást nyújtó: Tárhely.EU. Kft (székhely: 1144, Budapest, Ormánság utca 4., e-mail cím: support@tarhely.eu);
 3. Felhasználó – a Szolgáltatásokat a jelen Szabályzatnak megfelelően használó természetes személy;
 4. Rendelés – a Felhasználó által a Honlapon keresztül leadott rendelés a Honlap menüjén elérhető termékre

 

§ 2. Általános rendelkezések

 1. A jelen Szabályzat határozza meg az elektronikusan, a Honlapon keresztül nyújtott szolgáltatások alapelveit és feltételeit.
 2. A Szolgáltatásokat a Honlap részeként a Szolgáltató nyújtja.
 3. A jelen Szabályzat jelenti azokat a szabályokat, melyeket az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény („Elkertv.”) 5. §-a, valamint a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet előír.

 

§ 3.Elektronikus úton nyújtott szolgáltatások

1. A Honlapon keresztül a Szolgáltató által nyújtott Szolgáltatásokba (itt: „Szolgáltatások”) az alábbiak tartoznak:

 1. 1. a Felhasználók tájékoztatása a Fino Bio Products Kft és a Malunda Shop ajánlatairól;
 2. 2. lehetővé tenni, hogy a Felhasználó Rendelést adhasson le;
 3. 3. lehetővé tenni, hogy a Felhasználó regisztrálhasson a Felhasználói fiókba;
 4. 4. a Felhasználók számára hozzáférést biztosítani a Felhasználói fiókhoz;
 5. 5. lehetővé tenni, hogy a Felhasználó figyelemmel kísérhesse a Rendelést;
 6. 6. lehetővé tenni, hogy a Felhasználó panaszt tegyen.

 

2. A Szolgáltatások valamennyi Internethasználó számára elérhetőek, azzal a fenntartással, hogy a 3. § 1.2-1.6. alpontjai szerint nyújtott Szolgáltatások csak a cselekvőképes természetes személyek számára elérhetőek. A korlátozottan cselekvőképes személyek (ideértve a 14 és 18 év közötti személyeket is) a 3. § 1.2-1.6. alpontjai szerint nyújtott Szolgáltatásokat csak törvényes képviselőjük hozzájárulásával vehetik igénybe.

3. A jelen Szabályzat 3. § 1. pontjában hivatkozott Szolgáltatások ingyenesek. A Szolgáltatáson keresztüli rendelésfeladás jogi kötőerővel bír és fizetési kötelezettséget von maga után, a Honlapon megjelenő információnak megfelelően. 

4. A Szolgáltatás használatának részeként a Felhasználó nem közölhet semmilyen jogszerűtlen tartalmat, többek között:

 1. 1. olyan módon feldolgozott információt és adatot, mely az IT biztonság vagy a Honlap stabilitása megsértésének kockázatát hordozza;
 2. 2. olyan információt, mely szellemi tulajdonjogot sért, beleértve a Szolgáltató vagy harmadik személy szerzői jogát és védjegyjogát;
 3. 3. olyan információt és adatot, mely kötelező jogszabályi előírást sért.

 

5. A vételár jelölése az áru mellett található. A vételár tartalmazza az ÁFA-t, valamint a csomagolás költségét.

6. A szállítási költség: bruttó 5000 Ft alatti vásárlás esetén 990 Ft Budapest területén, minimum bruttó 5000 Ft vásárlás esetén Budapesten ingyenes. Budapesten kívüli megrendelés esetén a szállítási költség 2200 Ft/megrendelés, amennyiben a csomag súlya nem haladja meg a 25 kg-ot.

 

§ 4.A Rendelés feladása

1. Az arra vonatkozó információ, hogy bizonyos rendelés teljesíthető-e a Honlapon a Rendelés feladásának folyamata kezdetén jelenik meg. Azt a lehetőséget, hogy adott Rendelést tud-e teljesíteni a rendszer automatikusan ellenőrzi. Amennyiben a megadott címre a Rendelés nem teljesíthető, a Felhasználó erről egyértelmű értesítést kap.

2. A Rendelés kifizetése a Felhasználó választása szerint történik: kiszállításkor készpénzben, VISA vagy Master elektronikus fizetésre alkalmas kártyával, vagy online a CIB Bank Zrt. fizetési rendszerén keresztül.

3. Rendelést mind Felhasználói fiókkal rendelkező, mind azzal nem rendelkező Felhasználó feladhat.

4. Azon Felhasználók számára, akik Felhasználói Fiók létrehozása nélkül szeretnének rendelést feladni, a Rendelés leadásának folyamata a következő:

4.1.    töltse ki az alábbi, kötelező mezőket az adatlapon: név, helység, utca és házszám, irányítószám, mobiltelefonszám, e-mail cím;

4.2.    a Honlapon található ajánlatból válassza ki a Fino Bio Products Kft. által kínált termékeket, válassza ki az adott áru mennyiségét;

4.3.    válassza ki a fizetési módot;

4.4.    adja fel rendelését a „Megrendelés és fizetés” gombra kattintva.

5. A Felhasználói Fiókkal rendelkező Felhasználók számára, a Rendelés feladásának folyamata a következő:

 1. 1. felhasználóneve és jelszava segítségével lépjen be a Honlapra;
 2. 2. a Honlapon található ajánlatból válassza ki a Fino Bio Products Kft. által kínált termékeket, válassza ki az adott áru mennyiségét;
 3. 3. az elmentett címlistából válassza ki azt, mely címre rendelni szeretne, vagy adjon meg új kiszállítási címet;
 4. 4. válassza ki a fizetési módot;
 5. 5. adja fel rendelését a „Megrendelés és fizetés” gombra kattintva.

 

6. Amikor a 4. § 4. és 5. pontjaiban foglalt valamennyi lépés teljesült, a Szolgáltató a Rendelést befogadja teljesítésre. A Felhasználó a „Kosár” gombra kattintva, megnézheti annak tartalmát, termékeket helyezhet el benne vagy vehet ki belőle bármikor, egészen a Rendelés feladásáig. A rendszer a teljes Rendelést megmutatja, ez a Felhasználó Rendelésének feladása előtt változtatható vagy törölhető, így bármely adathiba felismerhető és módosítható.

7. A Szolgáltató a feladott Rendelést, a feladást követő 5 percen belül e-mailben erősíti meg. Amennyiben a Felhasználó nem kap megerősítést a Rendelés feladását követő 5 percen belül, a Rendelés tisztázása érdekében a Rendelést teljesítő Fino Bio Products Kft. telefonszámát hívhatja.

8. A Felhasználó harmadik személy – ide értve a jogi személyeket és a jogi személyiséggel nem rendelkező szervezeteket is – nevében is adhat fel Rendelést.

9. A feladott Rendelésről a Felhasználó ÁFA-s számlát kérhet. ÁFA-s számla a Rendelés feladásakor, az „ÁFA-s számlát kérek” gombra kattintva kérhető. A Felhasználói Fiókkal rendelkező Felhasználók az ÁFA-s számla kibocsátásához 3 vevői számlázási információt is elmenthetnek, az azonosító adatok a vevő adószáma alapján is kereshetők. A Felhasználói Fiókkal nem rendelkező Felhasználóknak minden esetben meg kell adniuk az ÁFA-s számlán jelölt, a kiállításhoz szükséges adatokat.

§ 5.Regisztráció és belépés a Felhasználói fiókba

1. A Felhasználói Fiókba online, a Honlapon található regisztrációs adatlap kitöltésével lehet regisztrálni, a „Fiók létrehozása” gombra kattintva.

2. A regisztrációs adatlapon a kötelezően kitöltendő mezőket egyértelműen jelzi az oldal.

3. A Felhasználók a kapcsolatfelvétel, valamint a Felhasználói Fiók megnyitása és fenntartása céljából adják meg személyes adataikat.

4. A Szolgáltató a regisztrációs adatlap kitöltését és elküldését követően a Felhasználó által megadott e-mailcímre a regisztrációt és a Felhasználói fiók létrehozását megerősítő e-mailt küld. A Felhasználói fiók aktiválásához a Felhasználónak a Szolgáltató által küldött e-mailben található megerősítő linkre kell kattintania.

5. A Felhasználó a Felhasználói fiókhoz korábban választott felhasználóneve és jelszava segítségével fér hozzá. A felhasználónév és a jelszó titkos. A Szolgáltató ezúton hívja fel a Felhasználó figyelmét arra, hogy felhasználónevének és jelszavának harmadik személy részére történő átengedése a magánélet védelméhez és egyéb, jogszabály által védett személyiségi jog megsértéséhez vezethet.

6. A Felhasználói Fiók lehetővé teszi:

6.1. a Rendelés állapotának online figyelemmel kísérését;

6.2. a Rendeléssel kapcsolatos panasz benyújtását a Felhasználói fiókba való belépést követően elérhető adatlapon;

6.3. több kiszállítási cím tárolását;

6.4. legfeljebb három vevő ÁFA-s számla kibocsátásához szükséges adatának tárolását;

6.5. a Felhasználóra vonatkozó adatok módosítását.

 

§ 6.Műszaki követelmények

1. A Honlap operációs rendszerrel (Windows, Mac OS, Linux vagy hasonló) és böngészővel – a legfrissebb Explorer, Opera, Firefox, Google Chrome vagy Safari – rendelkező, az internetre csatlakozott számítógéppel érhető el.

2. A Honlap mobileszközökről, például okostelefon, tablet, palmtop is elérhető. A Honlap mobil változatának elérése a népszerűbb böngészők (Android Browser, Chrome Mobile, Internet Explorer Mobile, Opera Mini vagy Safari Mobile) legfrissebb verziójával, az internetre csatlakoztatott eszközzel lehetséges.

§ 7.A szerződés érvényessége és a Szolgáltatások felmondása

1. A Felhasználók a Szolgáltatásokat bármikor igénybe vehetik, vagy azokat bármikor felmondhatják. A Felhasználói fiókhoz kapcsolódó Szolgáltatások nyújtására vonatkozó szerződés, a Felhasználói fiók jelen Szabályzat 5. § 4. pont szerinti aktiválásakor, határozatlan időre jön létre, míg adott Rendelés teljesítéséhez kapcsolódó szerződés határozott, a Rendelés Felhasználónak történő kiszállításáig terjedő időre jön létre. A Felhasználó kötelezettségeinek időtartamára nincs minimum időszak, a Felhasználó egyetlen időszakban sem köteles a Szolgáltatást igénybe venni.

2. A Szolgáltatás felmondása a Felhasználó által a fino@finobioproducts.hu e-mail címre, vagy levélben a Szolgáltató címére (Budapest, 1182, Hargita tér 4.) küldött nyilatkozatával közölhető.

3. A Felhasználótól a Szolgáltatás után semminemű szolgáltatási díj nem követelhető, ha Felhasználó a Szolgáltatást felmondó nyilatkozatát eljuttatja a Szolgáltatóhoz.

4. A Szolgáltatások felmondására vonatkozó jog jelen pontnak megfelelő gyakorlásának nincs hatása a Rendelés teljesítésére és a Felek kötelezettségeinek teljesítésére azon Rendelések vonatkozásában, melyeket a Felhasználó a felmondást megelőzően adott fel. 

§ 8.Rendelésekre vonatkozó panasz

1. A Szolgáltató a Rendelések hibátlan teljesítésére köteles. A Rendelés tárgyának fizikai hibáiért a Szolgáltató a szavatosság szabályai szerint felel a Felhasználóval szemben, a magyar Polgári törvénykönyv rendelkezéseinek megfelelően.  

2. Rendelésre vonatkozó panasz az alábbiak szerint nyújtható be:

 1. 1. a Honlapon keresztül – amennyiben a Felhasználó Felhasználói Fiókkal rendelkezik;
 2. 2. telefonon keresztül, a Rendelést teljesítő Fino Bio Products Kft. telefonszámán – valamennyi Felhasználó esetében;
 3. 3. írásban, a Szolgáltató címére küldve (Budapest, 1182, Hargita tér 4.).

 

3. A benyújtott panasznak tartalmaznia kell a panaszt benyújtó személy személyes adatait (családi és utónév, értesítési cím és opcionálisan e-mail cím, valamint telefonszám), a panasz okát és a Felhasználó kérését.

4. A panaszokat a Szolgáltató – amennyiben jogszabály kötelező előírása ennél rövidebb határidőt nem ír elő – a beérkezést követő 30 napon belül köteles kivizsgálni. 

5. A panaszt benyújtó felet a Szolgáltató a panaszbejelentésben megadott címre, vagy a bejelentés módjától függően, postai címre megküldött levélben vagy e-mailben értesíti a kivizsgálás módjáról.

6. A Rendelés részét képező termék fizikai vagy jogi hibájára vonatkozó panasz esetén, a panaszt a magyar Polgári törvénykönyv kellék- és termékszavatosságra vonatkozó rendelkezéseinek megfelelően kell kivizsgálni.

§ 9.A Szolgáltatásokra vonatkozó panasz

1. A Szolgáltatásokra vonatkozó panasz az alábbiak szerint nyújtható be:

 1. 1. a Szolgáltató elektronikus levélcímére (fino@finobioproducts.hu) vagy
 2. 2. írásban, a Szolgáltató címére küldve (Budapest, 1182, Hargita tér 4.).

 

2. A benyújtott panasznak tartalmaznia kell a panaszt benyújtó személy családi és utónevét, a panasz tárgyát és a Felhasználó kérését.

3. A panaszokat a Szolgáltató a beérkezésük sorrendjében vizsgálja ki, a kézhezvételt követő 30 napon belül.

4. A panasz benyújtóját a Szolgáltató a panaszbejelentésben megadott címre, vagy a bejelentés módjától függően, postai címre megküldött levélben vagy e-mailben értesíti a kivizsgálás módjáról.

§ 10.Személyes adatok védelme

1. A Felhasználók személyes adatainak adatkezelőjeként, a Szolgáltató a Felhasználók személyes adatait az Elkertv. 13/A §-a, és az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény szerint, a megfelelően tájékoztatott Felhasználók önkéntesen adott, kifejezett hozzájárulásával kezeli, figyelemmel az Elkertv. rendelkezéseire.

2. A Szolgáltató a Felhasználók alábbi személyes adatait kezeli: a Felhasználói fiók regisztrációs adatlapján és a Rendelés adatlapján szereplő személyes adatok, azaz családi és utónév, cím, telefonszám, e-mail cím, Rendelés időpontja, Felhasználó által megrendelt termékek.

3. A Szolgáltató, fenti 2. pontban meghatározott személyes adatokat az alábbi célból kezeli: a Szolgáltatások nyújtása, a Rendelés teljesítése, a Szolgáltató által elektronikus úton nyújtott szolgáltatások használatát lehetővé tevő Felhasználói fiók fenntartása, panaszkezelés.

4. A regisztráció során a Felhasználó hozzájárulhat ahhoz, hogy személyes adatait a Szolgáltató marketing célból kezelje, valamint ahhoz is, hogy a Szolgáltatótól az általa megadott e-mail címen és telefonszámon marketing információt kapjon, ideértve az ajánlatokat és a Szolgáltató akcióit. A hozzájárulás megadása önkéntes és független a Szolgáltatások igénybe vételétől. 

5. Az online fizetést teljesítő Felhasználók személyes adatait maguk a Felhasználók közlik a Cib Bank Zrt.-vel, melynek székhelye: 1027, Budapest, Medve utca 4-14.

6. A Szolgáltató adatkezelési szabályzata és a Felhasználók személyes adatainak védelmére szolgáló alapelvek, ideértve a Szolgáltató arra vonatkozó technikai eljárásait, hogy jogosulatlan harmadik személyek ne férhessenek az elektronikusan küldött személyes adatokhoz és azokat ne módosíthassák, a Honlapon az „Adatvédelmi szabályzat” cím alatt érhető el.

§ 11.Peren kívüli vitarendezés

1. A Felhasználó panasza kivizsgálására és követelése érvényesítésére peren kívüli eljárásokat is igénybe vehet, mint például:

 1. 1. követelésével a Szolgáltatóhoz fordulhat (cím: Budapest, 1182, Hargita tér 4.), e-mail cím: fino@finobioproducts.hu)
 2. 2. a Budapest Főváros Kormányhivatala Fogyasztóvédelmi Felügyelőségéhez fordulhat (cím: 1052 Budapest, Városház u. 7.);
 3. 3. a Budapesti Békéltető Testülethez fordulhat (cím: 1016 Budapest, Krisztina krt. 99., telefonszám: 06-1-488-2131, honlap: www.bekeltet.hu).

2. A panaszkivizsgálás és követelésérvényesítés peren kívüli eljárásaira és az azokhoz való hozzáférésre vonatkozó részletes információk a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság honlapján érhetők el: www.nfh.hu.

§ 12.Felhasználóknak szóló egyéb információk

1. A Szabályzat bármikor, ingyenesen, .pdf formátumban letölthető a www.finobioproducts.hu honlapról, így azokat a Felhasználók tárolhatják, előhívhatják és bármikor tanulmányozhatják. 

2. A Szolgáltatóval a Szolgáltatás nyújtására vonatkozó megállapodás magyar nyelven jön létre.

3. A Rendelésen és a megerősítésen keresztül megkötött megállapodás nem jelent írásbeli megállapodást, azt a Szolgáltató nem iktatja, így a későbbiekben nem érhető el.

4. A Szolgáltató a Felhasználókat az alábbiakról tájékoztatja a Szolgáltatás nyújtásával kapcsolatban: 

 1. 1. a Szolgáltató nem alkalmazza sem a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014 (II. 26.) Korm. rendelet 11. § (1) bek. o) pont szerinti magatartási kódexet, sem a fogyasztókkal tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmáról szóló előírások szerinti magatartási kódexet;
 2. 2. a Szolgáltató nem kér letétet a Felhasználóktól és nem követel meg semmilyen egyéb pénzügyi biztosítékot sem;
 3. 3. a Szolgáltató nem vállal jótállást, vagy hibás teljesítés esetére bármilyen, a jogszabályban meghatározott kellék- és termékszavatossági kötelezettségen felül más kötelezettséget;
 4. 4. a Szolgáltató semmilyen tartalom-másolás elleni védelmet, vagy a Szolgáltató hozzájárulása nélküli hozzáférés elleni védelmet nem alkalmaz.

3. A Rendelés várható kiszállítási ideje 1-6 munkanap között van, a pontos kiszállítási időt e-mailben vagy telefonon egyeztetjük a Felhasználóval.

§ 13.A Szabályzat módosítása

1. A Szolgáltató a jelen Szabályzatot bármikor módosíthatja, különösen az alábbi okokból:

 1. 1. a jelen Szabályzat tartalmát közvetlenül érintő, hatályos jogszabályok változása;
 2. 2. bíróság vagy hatóság által, a jelen Szabályzat tartalmát közvetlenül érintő határozat (ítélet, végzés vagy döntés) kibocsátása;
 3. 3. új funkciók bevezetése a Honlapon;
 4. 4. jogszabálysértés vagy jelen Szabályzat megsértésének megakadályozása;
 5. 5. értelmezési ellentmondások, nehézségek eltávolítása;
 6. 6. a Szolgáltató átalakulása (jogállásának változása), a Szolgáltató vagy Tárhelyszolgáltató névváltozása, jelen Szabályzatban szereplő bejegyzett adatok, azonosítók, címek, URL címek, e-mail cím vagy telefonszám módosulása.

 

2. A Szabályzatban bekövetkező változás nincs hatással, a módosított Szabályzatnak a Felhasználókra kötő erejűvé válásának napját megelőzően létrejött Felhasználói jogokra vagy a Szolgáltatói kötelezettségekre.

3. A Szolgáltató a Szabályzat módosulásáról köteles a Honlapon értesítést elhelyezni, valamint a Felhasználói fiókokhoz tartozó e-mail címekre ezt az értesítést e-mailben megküldeni.

4. A jelen Szabályzat módosulása azon Felhasználókkal szemben bír kötőerővel, akik a Szolgáltatást a Szabályzat módosulásáról való tudomásszerzést követő 30 napon belül nem mondják fel a 7. § 2. pontnak megfelelően.

§ 14.Záró rendelkezések

1. Az itt nem szabályozott kérdésekben, a Magyarországon hatályban lévő jogszabályok irányadóak, különös tekintettel a magyar Polgári törvénykönyv és az Elkertv. rendelkezéseire.

2. A felmerülő jogviták során a polgári perrendtartásról szóló 1952. évi III. törvény alapján hatáskörrel és illetékességgel rendelkező bíróság jár el.

 

Kiegészítő információk: 

 

Bankkártyás fizetés

Webáruházunk a CIB Bank által biztosított biztonságos bankkártyás fizetési megoldást nyújtja vásárlóinak. A biztonságot az adatok szétválasztása alapozza meg. A Fino Bio Products webáruház a megrendeléssel kapcsolatos információkat kapja meg a vásárlótól, a CIB Bank pedig kizárólag a fizetési tranzakcióhoz szükséges kártyaadatokat a 128 bites SSL titkosítással ellátott fizetőoldalon. A fizetőoldal adattartalmáról a Fino Bio Products webáruház nem értesül, azokat csak a CIB Bank érheti el. A tranzakció eredményéről a fizetést követően a Fino Bio Products webáruház oldala tájékoztatja. A kártyás fizetéshez az Ön internet böngésző programjának támogatnia kell az SSL titkosítást. A vásárolt áru/szolgáltatás ellenértéke, a kifizetett összeg azonnal zárolásra kerül kártyaszámláján. 

 

Üdvözöljük a CIB Bank biztonságos, internetes fizetési megoldásával működő Webáruházunkban! Az alábbiakban röviden ismertetjük, hogy miképp intézheti biztonságos módon vásárlását. Mire figyeljen a vásárláskor? Olvassa el Webáruházunk ismertetőjét, a vásárlás kondícióit és a kiszállítás és a fizetés feltételeit! Tanulmányozza át a Fino Bio Products webáruház biztonsági feltételeit, hiszen ezzel garantálják az Ön adatainak biztonságát! Tartsa nyilván a vásárlásával kapcsolatos adatait! Tartsa nyilván a fizetéssel kapcsolatos tranzakciós adatait! (tranzakció azonosító, engedélyszám) Biztosítsa, hogy titkos kártyaadataihoz illetéktelen személy soha ne férhessen hozzá. Használjon olyan böngészőt, amely támogatja az SSL titkosításhoz szükséges opciót!


A biztonságról
Az SSL, a Secure Sockets Layer elfogadott titkosítási eljárás rövidítése. Bankunk rendelkezik egy 128 bites titkosító kulccsal, amely a kommunikációs csatornát védi. A VeriSign nevű cég teszi lehetővé a CIB Banknak a 128 bites kulcs használatát, amely segítségével biztosítjuk az SSL alapú titkosítást. Jelenleg a világ elektronikus kereskedelmének 90%-ában ezt a titkosítási módot alkalmazzák. A vásárló által használt böngésző program az SSL segítségével a kártyabirtokos adatait az elküldés előtt titkosítja, így azok kódolt formában jutnak el a CIB Bankhoz, ezáltal illetéktelen személyek számára nem értelmezhetőek. Elfogadott kártyák A CIB Bank internetes fizetési rendszere a MasterCard, a VISA termékcsaládba tartozó VISA és VISA Electron (az Electronnál csak abban az esetben, ha azt a kibocsátó bank engedélyezi) bankkártyák használatát, valamint internetes használatra alkalmas webkártyával való fizetést teszi lehetővé.

Fizetés lépései

1.Ön a Fino Bio Products webáruház oldalán választja ki az árut/szolgáltatás melynek összegét bankkártyás fizetéssel kívánja teljesíteni.

2.Ezt követően Ön átkerül a CIB Bank biztonságos fizetést garantáló oldalára, ahol a fizetés megkezdéséhez kártyaadatait szükséges kitöltenie.

3.A kártyaadatok megadását követően a Fizetés gombra kattintva indíthatja el a tranzakciót

4.A fizetést követően Ön visszatér a Biofino webáruház oldalára, ahol a tranzakció eredményéről kap visszaigazolást. A bankkártyával történő fizetés esetén a sikeres tranzakciót követően – ez a bankkártya érvényessége és a fedezet ellenőrzése utáni elfogadást jelenti –, a CIB Bank elindítja a Kártyabirtokos számlájának megterhelését az áru vagy szolgáltatás ellenértékével.

Amennyiben Ön nem kerül visszairányításra a fizetőoldalról a Fino Bio Products webáruház oldalára, úgy a tranzakció sikertelennek minősül. Amennyiben a banki fizetőoldalon a böngésző „Vissza/Back” vagy a „Frissítés/Refresh” gombjára kattint, ill. bezárja a böngésző ablakot mielőtt visszairányításra kerülne az áruházba, a fizetés sikertelennek minősül. Amennyiben a tranzakció eredményéről, annak sikertelensége esetén, okáról, részleteiről bővebben kíván tájékozódni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot számlavezető bankjával.

 

Vásárlási feltételek

Az áruház

Áruházunkban kizárólag ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó alapanyagok felhasználásával készült bio élelmiszereket forgalmazunk. Boltunkban megtalálható a bio nassolnivalók, ivólevek, főzési alapanyagok széles választéka.

A vásárlás

Áruházunk kínálatát Ön rendelés feladása nélkül is megtekintheti, a vásárlás nem regisztrációhoz kötött szolgáltatás. Regisztrációját megteheti vásárlás előtt, de akár a rendelés feladásakor is. Amennyiben Ön felhasználó nevével és jelszavával be van lépve, a termékek akkor is a kosarában maradnak, ha időközben kilépne oldalunkról. Kosarának tartalmát a rendelés feladása előtt többször ellenőrizheti, törölhet belőle tételeket, vagy megváltoztathatja darabszámukat. A vásárlás lezárásaképpen a jóváhagyó oldalon ellenőrizni vagy módosítani tudja megadott adatait, valamint megjegyzést tud fűzni rendeléséhez, melyet igyekszünk figyelembe venni a kiszállítás megkezdésekor. Sikeres rendelés esetén a kosár automatikusan kiürül, és rendszerünk visszaigazoló e-mailt küld a vásárlás adatairól. Rendelésének állapotát a belépést követően oldalunkon is nyomon követheti.

Regisztráció és adat megadás

A rendelés teljesítésekor a regisztrációnál megadott szállítási és számlázási adatokat vesszük figyelembe, de ezeket az adatokat bármikor módosíthatja, akár minden egyes rendelés alkalmával is. Adatainak kezeléséről és biztonságáról a jogi és adatvédelmi tudnivalók menüpont alatt kaphat bővebb felvilágosítást.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy futárjaink munkanapokon reggel 8 és délután 5 óra között végzik a csomagok kézbesítését, ezért nyomatékosan kérjük, hogy az adatok megadásakor munkaidőben elérhető kiszállítási címet és minél több telefonos elérhetőségét tüntesse fel. Számlázási cím hiányában a számlát a szállítási címre állítjuk ki, és minden esetben a csomagban helyezzük el.

Fizetés és szállítás

 Rendelésének ellenértékét az alábbi módon egyenlítheti ki:

- utánvét (átvételkor a futárnak fizetendő készpénzben)

A rendeléseket igyekszünk 3-6 munkanapon belül teljesíteni, az esetlegesen későbbre várható szállításról pedig e-mailben értesítjük.

A csomagok kiszállítását a GLS futárszolgálat végzi minden hétköznap reggel 8 és délután 5 óra között. A szállítási költség belföldön távolságtól független, de súlyhatáronként és a fizetendő utánvét összegétől függően változó.

Az árak bruttó árak és forintban értendők, a fenti táblázatok alapján kapott szállítási költséget Ön is nyomon követheti virtuális kosarában. A fizetett szállítási költség két kézbesítési kísérletet tartalmaz, így amennyiben első alkalommal a futár nem talál átvevőt a megadott címen, értesítőt hagy, és az ezen szereplő telefonszám segítségével 5 napon belül új időpontot egyeztethet.

 

Felhívjuk figyelmét, hogy az irodánkba sikertelen kiszállítás címén visszaérkező csomagokat csak dupla szállítási költség megfizetését követően áll módunkban újra kiküldeni.

Megértését köszönjük!

Powered by OpenCart
Theme Design By Sokopedia