Üdvözöljük, lépjen be fiókjába, vagy regisztráljon nálunk.

Jogi és Adatvédelmi Nyilatkozat

 

Jogi nyilatkozat

 

Üzletszabályzat

A megrendelés elküldésével és annak visszaigazolásával szerződés jön létre a FINO Bio Products Kft., mint Eladó és a megrendelő, mint Vevő között.

 

Cégadatok:

Cégnév: FINO Bio Products Kft.

Cím: 1182 Budapest, Hargita tér 4

Cégjegyzékszám: Cg. 01-09-909114

Adószám: 14553817-2-43

Telefonszám: +36-29-550 490 

Weboldal: www.biofino.hu

E-mail: sales@biofino.hu; logisztika@biofino.hu

Az Eladó köteles a Vevő által megrendelt termékeket a megrendelőlapon megjelölt szállítási címre eljuttatni a vállalt szállítási határidőn belül.

A Vevő köteles az általa megjelölt címre kiszállított termékeket átvenni és a vételárat, ill. szállítási díjat a futár részére kifizetni, amennyiben nem banki átutalással történt a fizetés.

 

Elállás joga

A megrendelt termékek kézhez vételétől számított 8 napon belül a Vevőnek joga van elállni vásárlási szándékától. Ebben az esetben az Eladó köteles az áruért kifizetett vételárat visszatéríteni a Vevőnek az elállást, ill. az áru visszaszolgáltatását követő 30 napon belül. A visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik. A Vevő pedig köteles az árut eredeti állapotában az Eladónak visszaszolgáltatni és viselni az ezzel kapcsolatosan felmerülő költségeket.

 

Garancia

Az Ön által megrendelt termékekre garanciát vállalunk. Ha a megrendelt áru hibás vagy a szállítás során megsérült, akkor azt díjmentesen kicseréljük. Ehhez kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot cégünkel és küldje vissza a terméket a számlával együtt címünkre, a mi költségünkre. Ha a cserelehetőségét nem kívánja igénybe venni, az áru vételárát visszatérítjük Önnek.

 

Adatvédelem

A FINO Bio Products Kft. a birtokába került adatokat bizalmasan kezeli, kizárólag a rendelések teljesítéséhez használja fel, semmilyen formában nem adja azokat ki harmadik fél számára.

Powered by OpenCart
Theme Design By Sokopedia