A PÖLZ márkanév 1958 óta őrzi a hagyományokat Németországban, a Bajor régióban. Több mint 50 éve jelen van a német és a nemzetközi piacon. 1973-ban nyit más országok felé és elkezdi exportra is gyártani kifogástalan gyümölcs és zöldségleveit. A Pölz hagyománya és sikere a folyamatos magas szintű minőségben rejlik. Az ellenőrzések a zöldségek és gyümölcsök maximális minőségének érdekében soha nem szünetelnek. Mindezen erőfeszítések a PÖLZ 15 féle zöldség és gyümölcslevének kifogásolhatatlan minőségében köszön vissza. Minden ital 100%-ban bio alapanyagokból készül, és bio vagy bio-dinamikus gazdálkodásból származik, 100% Vega és 100% glutén mentes. A beérkezett gyümölcsöt 24 óra alatt feldolgozzák, ezzel is hozzájárulva a gyümölcsök és zöldséglevek frissességéhez.
1000 ml
rostos zöldséglékeverék: (paradicsomlé*, sárgarépalé*, céklalé*, uborkalé*,zellerlé*, savanyúkáposztalé*, hagymalé*, citromlé*) tengeri só jódozott 5g/kg,
A zöldséglé kiváló méregtelenítésre és wellness napokra. Kalóriaszegény, ezért fogyókúrához, lékúrákhoz is kitűnő.
Biológiailag termesztett zöldségfélék ízletes leve. A kímélete..
céklalé*, 1000 ml
A céklában található mélyvörös festékanyag, a betanin jótékony hatása. A cékla kalciumot, foszfort, vasat, nátriumot, káliumot, ként, magnéziumot, A-, B- és C-vitamint tartalmaz. Talán ez a zöldségféle a legismertebb, hiszen a hagyományos gyógyításban mindig fontos szerepet kapott. A cékla nagy mennyiségben tar..
sárgarépalé*, 1000 ml
A sárgarépalé alapanyagnövénye fontos biológiai hatóanyaga a bétakarotin (más karotinokat is tartalmaz), amelynek egyébként a színét is köszönheti. A szervezet a bétakarotint szükség szerint A-vitaminná alakítja át. Az A-vitamin nélkülözhetetlen továbbá a jó látás és a nyálkahártyák..